Dawn of the Dead

Nu blir det barnförbjudet.
 
Nu är det torsdag, det betyder ju torsdagsfilmen. Eller ja,denna torsdag iaf känns det som en torsdagsfilmsdag. Så här kommer den fantastiska remaken av Dawn of the Dead från 2004 av Zack Snyder, som nu är aktuell med Man Of Steel. Enjoy!
 
I give you lots and lots and lots of dead bodies: 
 
Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2013
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Kommentarer
Postat av: Jag

Magnus ? Vad fan händer med din blogg?

Förr i tiden var den full med läckra brudar, roliga bakom kameran filmer och annat skoj, som inspirerade mig som man,fotograf,beundrare av dig som fotograf mm men nu är bloggen DÖD, en massa inlägg om politik & vad för film du ser på en torsdag.

Detta är inte DU Magnus :(

Svar: Hallå där, vem du nu är. Ja, "brudarna" finns ju på min företagsblogg, om det är det du syftar på :) Detta är mer av en privat blogg nuförtiden. Bloggen med jobb hittar du på www.mazstudios.com/blog. Där postar jag även BTS-bilder och filmer. Så du hittar inspirationen där helt enkelt. Vad gäller brudar och glam, så finns det inte så mycket tid för sånt, då det inte finns pengar i det helt enkelt.
Alla mina filmer hittar du även här:
http://vimeo.com/user2526694/videos

Där lägger jag upp alla nya filmer. Jag har en hög med nya BTS-filmer om du är sugen, men de tar ju tid att klippa med. Härnäst kommer en film från Monday Bar Cruise 2012, den lär du nog uppskatta om du gillar detta med brudar. Så håll ögonen öppna efter det.

Sen är det ju så att ju mer man lär sig, dessto mer tid och resurser tar det att filma och klippa. Filmen om Janina var vi två som filmade till exempel. Då vill man inte göra ett sämre jobb nästa gång. Osv osv osv.

Så, igen, mina bilder, inspiration osv, det som du förmodligen en gång uppskattade här, har flyttat. men nu vet du var det är. tack för du skrev hörrö!
Maz


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback