Vangelis

And The Journey To Ithaka
 
En av mina personliga favoriter när det kommer till musik är den för den stora massan (till sitt namn) okände Vangelis. De flesta av oss har hört hans musik utan att veta vem denne grekiske, skygga och genialiska mannen är. Detta unikum i sin genre som med sin musik skapar toner som får mig att häpna. Han har gjort några av de mest minnesvärda originalkompositionerna för film man kan hitta. Blade Runner, 1492 och Alexander för att nämna några.
 
Det finns extremt få intervjuer med denna mannen, men nu kommer en dokumentär som heter Vangelis And The Journey To Ithaka. Något jag verkligen ska hålla ögonen öppna efter. Så, är ni lika nyfikna som jag, kika lite på denna förhandstitt.
 
I give you the prodigy Vangelis:

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2013
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Hard Boiled 1992

Hej Hopp!
 
Ja, jag vet, varit fullt upp här. Lite ledigt, massa jobb. Men nu ska jag vl försöka hinna med denna bloggen lite. Så vi inleder givetvis med en film. Ytterliggare en av John Woo, nämligen Hard Boiled från 1992.

Så, hur har ni haft det? Någon semester? Åkt land och rike runt? Eller rent av utomlands? Själv har jag mestandels varit i Stockholm, Göteborg och massa Borås. Där är det ju mest jobb dock.
 
I give you Hårdkockt: 
 
Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2013
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

RSS 0.91

Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin