Mina föräldrar har flyttat

Så var dagen kommen!

Det har varit en lång och utdragen process. Väldigt jobbigt för dem, men för mig var det skönt på ett sätt iom jag var väldigt fäst vid huset och alla dess minnen. Det började förra sommaren, de skulle få det sålt, hade en köpare osv. Sen råkar farsan upptäcka en fuktskada i väggen dagen INNAN besiktningsmannen kom. Luften gick ur dem helt då de kämpat så med allt. Allt blev givetvis inställt tills de hade fixat det. Men då hade hösten och vintern börjat närma sig och då är det inte lika roligt att köpa hus. Så julen innan som jag trodde skulle vara den sista fick plötsligt en efterföljare. Julen 2010 hemma i Kil blev jättemysig och underbar. Jag var nöjd när jag hade fått en bonusjul hemma. gjorde till och med en liten film om det som finns i bloggen nånstans eller på min Youtube eller Vimeokanal (sök på mazstudios).

Men så fick de i somras en köpare och de hittade sig en jättefin lägenhet på Rud i Karlstad. Den skulle dessutom bli helt nyrenoverad. vilket kap.

Så, nu har morsan och farsan packat i flera veckor tror jag. Idag gick dessutom lasset mot karlstad. 3 välfyllda stora kärror senare så sitter de nu i sitt nya krypin på rud och är helt lyriska. Finns bara lite småkrafs kvar i Kil, vilket de fixar imorgon. Men nu är det lådor precis överallt som de ska gå igenom. Och är de nöjda, så är jag nöjd.

Jag sov den sista natten på Balders Väg 11 i Kil den 31 augusti 2011!

I give you the Flytt:Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2011
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback