Le Petite Janina

Janina Näslund BTS

Janina åkte ända från Sundsvall för att komma hit för kallenderjobbet vi håller på med. En 6 timmars åktur och sedan var hon framme runt två. Vi inledde med att käka lite då hon var utsvulten och jag fick årets skvaller om en fotograf i 34-års-åldern eller nått som jag dessutom träffat. Mer om det senare.

När jag plockat upp min haka efter chocken så åkte vi tillbaka så hon kunde sminka sig och kolla kläder för dagen. Janina har ju även hon ett stort intresse för high heels så hon hade en stor väska som var välfylld. Sen har ju jag det jag brukar köra till plåtningar vilket nog skapade en tår av lycka hos henne.

När allt var klart började vi leta locations. Hon skulle leka med en Dodge Charger SRT8 vid hamnen. Det blev dock lite sent så det blev mer eller mindre en nattplåtning av ljuset att dömma. Men jag tror nog vi kan göra något smarrigt av det.

Vi fotade givetvis massa egna ideer, men vädret satte enorma stockar i våra hjul så vi fick improvisera samt planera en ny plåtning då våra ideer bara delvis uppfyldes. Men det blev lack, heels och hallongele större delen av dagen och jag fick chansen att testa nya utrustningen. Den kickar röv, skulle jag kunna uttrycka det milt.

Nog om det, låt oss kika lite på vad som komma skall, eller?

I give you Le Petit Janina:

Sådär, då får ni hålla utkik efter bilderna framöver. Kallenderbilderna kommer ju inte än på ett tag, men det andra vi fotade kommer börja dyka upp om några veckor antagligen. Tills dess...

Stay Beautifull Baby

/// Magnus Svensson 2011
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback