Facebook = Privat?

Nej, givetvis inte.

Vem har någosin sagt att det som händer på nätet är privat, eller låt säga facebook. Förhållanden har tagit slut, otrohetsaffärer avslöjats eller så har mans ett sitt ex göra nått hon inte sagt hon ska göra på en bild... Det som händer på Facebook ÄR inte privat. ja, så tillvida du inte sätter privata inställningar på precis allt. Men å andra sidan kan dina vänner se. Och vips så blir du tillkallad till chefen för du skrivit något olämpligt eller har en för vågad/opassande profilbild.

Det är drygt, men det är så det funkar. Det lär man sig till slut. Ingen sa det är rättvist, men så ÄR det bara. Och nu tar aftonbladet uppdetta. För en gångs skull skriver de något som stämmer. Så kors i taket på den.

Se upp med vad du gör på facebook, du är inte annonym där...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13694138.ab

Stay Beautifull Baby

/// Magnus Svensson 2011
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, jag älskar vuxna människor, gärna 35+ som lägger ut bilder på sigsjälva när de kissar och även när de använder dem som profilbild. Det är så jäkla tragiskt eller när man skriver på sin status "söker bortamatch kväll så se upp". Sen avskyr jag juh även när de tar kort på massa bröstklyftor och folk har skrivit på dem.Tur att jag föregår med ett sådant gott exempel då. Det värsta som kan hittas bland mina bilder är när jag gör plankan på Ica haga hallen. :P

2011-09-28 @ 20:31:03
Postat av: Annso

Och det där med relationer, jag skriver aldrig ut om jag har en relation på fejjan för om det tar slut så vet alla det, inte för att det är en hemlis men jag orkar inte med någon med-ömkan och "tycka synd om"attityd.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback