Varning!!!

Jag låter bilden tala för sig själv

Denna misserabla ursäkt till artist. Varför får han fortsätta? Denna måste jag ha på min ytterdörr!

I give You the Truth:


Stay Beautifull Baby

/// Magnus Svensson 2011
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


Kommentarer
Postat av: Annso

Men hallå där, vill du sätta dig ned och diskutera varför han får fortsätta? :P Jag älskar Håkans texter och hans inlevelse. Sjunga kanske han inte kan göra, men det är det många som inte kan, speciellt alla "brudband" som tas fram från småstäderna fast de lyckas juh inte dock.

Han är ett geni som kan göra så enkel musik och beröra så många. Åhh jag får gåshud när jag hör han live.Så ska du med på nästa konsert Mange?

Får jag kalla dig Mange, det känns som vi snart känner varandra även om det mestadels är en envägskommunikation. :P

Postat av: Småland

Jag känner på något sätt väldigt mycket kärlek OCH hat när jag ser denna. kärleken är ju då inte till håkan. <3

2011-10-11 @ 12:54:00
Postat av: Småland.

Kan erkänna att jag sett håkan live. jag stod en låt, sen satte jag mig ner bakom 30.000 pers och grinade över hur dåligt det lät. du har rätt. sjunga kan han inte. folk måste tycka han ser bra ut asså.

2011-10-12 @ 00:12:24
Postat av: Maz

Annso: Nä sjunga kan han verkligen inte, så då kan man lika gärna läsa texterna istället. Och jag är inte mycket för texter. Det som fastnar hos mig är melodin. Därför lyssnar jag på mycket filmmusik, klassiskt så att säga, men även mycket eletroniskt. Precis upptäkt electroswing t.ex. Jag får gåshud i ren fasa hur folk kan tyckas han e så bra, när han i själva verket e så dålig ;) Men smaken e som röven, klöven. Så det får du tycka, precis som jag får tycka nått annat :)Nästa concert? Haha, Bjuder du? Mange får du kalla å envägskommunikation är det knappast. Du har missat svaren på gamla kommentarer du lagt va ;) Dessutom e du du som e hemlig, har hemlig blogg... ;)kramis

;)

2011-10-12 @ 18:13:56
URL: http://mazstudios.blogg.se/
Postat av: Annso

Ja jag vet inte jag, jag är nog svag för hela den där stilen han har. Men sådana män verkar juh inte finnas på riktigt heller. ^^:P Det är klart du får tycka annat. ;) Jag ska inte försöka övertala dig till något annat och hur trist hade det varit om alla tyckte lika? Ganska så trist skulle jag tro.Det kan nog vara så att jag har glömt, just nu befinner jag mig i den punkten i livet då det mesta är lite snurrigt, slutspurt på skola, söka jobb (ja jag har bara sökt ett än så länge) och kolla boende i sthlm.

Bloggar gör jag inte längre då det blev så illa då jag fick polisanmäla mitt EX f.d. En lång historia och nu har jag mest kvar bloggen, låst så klart ifall det skulle bli något igen. För att citera polisen "Det här är inte en frisk människa som är efter dig." Annars håller jag mig till facebook. Skriver Notes där. Ann-Sofie Annso Berglund. :P De pendlar mellan vettiga och osammanhängande. :PNu ska jag gå tillbaka i arkivet. :D

KRAM!

2011-10-12 @ 22:11:36
URL: http://sjusorger.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback