Lite mer av det goda

Shoes, shoes, shoes

Retusch när det är som bäst. Ett annat exempel på hur man kan göra om i bilderna. til det bättre givetvis. Ett klädesplagg som fått några år på nacken blir plötsligt skinande nya. Men det är lite typiskt mig, lägger mycket energi även på de små detaljerna. Om budgeten tillåter det dvs.

I give you Fetish Heels:Stay Beautiful Baby

/// Magnus Svensson 2011
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


Kommentarer
Postat av: Maria Schyman

Först vill jag säga att du är en fantastisk bildmästare Magnus! Det är detaljerna som gör det!Sen...jag har inte sovit något i natt, så jag passade på att läsa lite MAZ-blogg. Jag hamnade inne på Gästbloggare. En mycket intressant blogg om Jehovas, men det var inte blogginlägget jag reagerade på, det var kommentaren till den.

Vem i hela helvete är den där Henrik? Och vem tror han att han är som kan komma och antyda att bloggskrivaren ljuger! Han har väl ingen aning om vad och hur hon haft det i sin barndom/uppväxt!!??

Tror han att han är Jehova som har alla svar och vet exakt hur andra känner? Vilken jävla idiot!!!Jag blir så förbannad på sådana sjuka dårar!!! Jag har jobbat på behandlingshem för ungdomar och där kommit i kontakt med Jehovas-föräldrar.....och jag kan bara säga det att denna mamma inte är ett dugg värre än de föräldrar jag träffade. De skiter fullkomligt i sina barn....så länge de lyder och dyrkar den där jävla Jehova!!!Åh...vad arg jag är!

Postat av: P

Ja skorna lyckades du göra fina med din retusch men vad hände med hennes fot? Ser ju ut som formgjuten plast eller nått. Så tycker nog det är bättre du lägger tiden på att få huden och det naturlig istället för att putsa skorna..

2011-10-17 @ 16:33:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback