Janina Näslund 03

Då höjjer vi ribban

Här kommer lite nya bilder på Janina från våran tidigare i höstas. Det var kallt, men hon var en riktig kämpe som ni ser. Och hon kunde hantera klackarna med stil, givetvis.

Problemet när jag väljer bilder på henne är att det finns mycket att välja på. Det får inte bli overkill, men samtidigt får man svårt att "kill your darlings". En obehagligt tråkig ballans att jobba med.

Ris & Ros givetvis välkommet som vanligt, så länge ni kan motivera och inte bara skriver "jag tycker det e fult med rödhåriga" för att undvika något annat uppenbart.

Endast naturligt ljus för övrigt. Bra dag med moln.

I give you Ms Välsvarvad:
Foto/Retusch: Magnus Svensson, Maz Studios
Location: Inre Hamn, Karlstad
Modell: Janina Näslund

Stay Beautiful Baby

/// Magnus Svensson 2011
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


Kommentarer
Postat av: Gun

Fy fan va snyggt! Ni levererar som vanligt :)

2011-10-17 @ 09:56:11
Postat av: Småland

Del 4.Krigaren Maz, vaknar upp katastrof sent. (Like always) Han sträcker på sig,kliar sig på pungen och rullar in i duschen.

Han tvättar av sig synderna från natten och slår ett getöga över sina ariska anus (läs blekta). Efter en stunds..Låt oss säga vanligt duschande. Klivar han ut i det kalla. tittar på sig själv i spegeln mot den ansiktsbild han själv tycker är det vackraste han sett. Han blinkar lätt åt sig själv och mumlar för sig själv. "I´m awesome". Tänker tillbaka en sekund på killen i hamnen. Kärlek tänker Maz.Han skickar ett sms till prinsessan från söder och frågar hur hennes dag har varit (jag hoppas fan du gör det nu magnus, besviken annars)Han fixar frukost. nudlar. dom funkar nog trots att dom är lika gamla som kådisen i plånboken sen högstadiet.

Han kliar sig i huvudet lite sådär otåligt men kommer då på att någon, kanske någon väldigt speciell kanske har skrivit något fint,gulligt och seriöst i hans blogg-kommentarer. Inte ännu tänker Maz medans hans läser igenom ngn sjukt oirrelevant dynga som någon som kallar sig prinsessa har skrivit.Han blir besviken för han hoppades ju de skulle stå fin kritik,samtidigt som han hoppades på att INGEN lagt märke till den komiska rubriken över alla bara bröst. "nu höjjer vi ribban" i "inre hamn" dessutom. Han had eprecis tappat hoppet om något kärleksfullt när han plötsligt börjar läsa en text längre ner.

Det kan typ ha stått någonting i stil med:Magnus: Du är såå jävla sjukt duktig på det du gör. Och vi är så jävla många som uppskattar dig och dina bilder. Finns ju en anledning till varför du gör det du gör. Och det finns många fina ord som passar så bra in på dig. så här kommer ett citat.Ty riket är ditt och makten och härligheten i evighet.You'r a God! Vännen <3

2011-10-17 @ 14:56:17
Postat av: Småland

Janina: Du vet att det är strikt förbjudet att vara så snygg. Sen....har du inte liiite för mkt kläder på dig?

2011-10-17 @ 14:57:58
Postat av: Annso

Men är det OK att säga att man gillar bilderna för att hon är rödhårig då? :P

Dessa bilderna faller mig mer i smaken, bruden verkar askiff och jag älskar hela hennes bad ass-utrstrålning. :D

Du har fångat det riktigt bra.Enda minuset är att jag får beslutsångest varje gång jag ser en snygg brud med silikon, ska jag ska skaffa större lökar eller inte. Men det är juh ett värdsligt problem. ;D

Postat av: Maz

Annso: Ja, väldigt många som reagerar på hennes hår, positivt då. Så det är lite kul och det är lite meningen faktiskt. Bröst som bröst, även om dessa nu är jävlugt snygga, så anser jag att håret är riktigt coolt :)Klart du ska skaffa. Köp dig själv en awesome present. Det e du uppenbarligen värd efter miffot du dejtade :)

2011-10-17 @ 21:33:36
URL: http://mazstudios.blogg.se/
Postat av: Annso

Haha om det vore så lätt. Jag är rädd, att det ska göra ont, att det ska bli fel. Jag får fundera lite mer på det. :p

Jag är nog värd mer än ett par lökar ska du se. :P

2011-10-17 @ 22:17:19
URL: http://sjusorger.webblogg.se/
Postat av: MrKlintan

Bilderna är väldigt bra. Jaina är ett riktigt proffs. Får jag vara petig tycker jag det är synd att det ena bröstet är suddigt på sista bilden. Upplever inte dem andra bilderna så. Brösten här är trots allt en viktig del i kompositionen.

2011-10-18 @ 02:28:44
URL: http://www.facebook.com/michael.klinteberg
Postat av: catharina

Härligt att hon äntligen opererat boobsen ;)

2011-10-18 @ 09:43:00
Postat av: Sjöpolisen

här ska du få ris Pöjk!

Vart är bil bilderna!?!?

Det är det som betyder något här i världen..

Råfrän brud o ganska frän bil.. Fixa fixa..!

2011-10-20 @ 18:24:20
Postat av: vendel - 17 år och blivande mor

Himla häftiga bidler!

2011-10-21 @ 15:33:55
URL: http://missvendel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback