Gucci Editorial

2 nya, för Gucci!

Här kommer lite mer nytt under nattens sena timmar för Gucci. Dessa är ifrån en större editorial jag jobbat med.

I give you Awesomeness...eller?Stay Beautiful Baby

/// Magnus Svensson 2011
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


Kommentarer
Postat av: Annso

Så jävla bra. Jag föredrar när du tar sådana här bilder än "lättklädda" damer. Får jag säga så? Eftersom detta känns mer genomtänkt och konstnärligt än det andra, det andra känns mest "same old same old". Är bara ärlig! Sorry Kompis!

Postat av: Maz

Annso: Du får givetvis tycka vad du vill, och det kommer alltid vara omöjligt att behaga alla där ute. Det är därför man ska göra det för sin egen skull :) Bilden ovan har säkerligen gjorts 1000 gånger med, och det har fotats på detta stället med innan. Det vet jag. Så allt ligger i betraktarens ögon :) Men lite hud skapar alltid större rubriker än kläder, så kritik om just hud eller inte brukar jag ta med en nypa sallt, för det finns så mycket personligt bakom "same old same old" :)Jag personligen föredrar mode, men fetish är något som jag brinner för och blandar in det i det jag gör. ibland blir det hud, ibland inte. Det är min stil helt enkelt. Finns så många fotografer där ute som är så tråkiga. En av mina förebilder, david lachapelle, kolla in hans saker. Finns många som vill härma honom. Där har du en kombination jag älskar.

2011-10-16 @ 17:53:54
URL: http://mazstudios.blogg.se/
Postat av: småland

Men nu råkar ju David L. ha lite mer pengar att röra sig med. därav så kan han vidga sina vyer i fantasin. Och just fantasi är ju ett bra ord när det gäller honom. har tar ju alltid tanken ett steg extra tycker jag. Gillar man fotokonsten så måste man ju tycka om honom känns det som. han är för foto, som du är för mig. :)

2011-10-16 @ 19:28:24
Postat av: Annso

Det var verkligen inte menat som någon kritik. David L har riktigt grymma bilder men som du säger så är det många som imiterar han. Den renaste formen av smicker kanske?

Oavsett om jag inte gillar de "lättklädda" bilderna alltid så har du juh oerhörd talang äver där. =) vissa av dem gillar jag mer än andra. :D

2011-10-16 @ 20:51:37
URL: http://sjusorger.webblogg.se/
Postat av: Maz

Annso: ja, men nu missförstod du mig :) jag tog det inte som kritik så, jag välkomnar konstruktiv kritik. Som jags krev, du får tycka precis som du vill :) Men jag förklarade bara varför jag tar den typen av kommentarer med en nypa salt. Därmed inte sagt jag skiter i det, jag bara accepterar du tycker så. no more, no less :) Hänger du med?

2011-10-16 @ 21:00:18
URL: http://mazstudios.blogg.se/
Postat av: Annso

Ja tusan nu hänger jag med. =) Men ja jag älskar iaf dessa bilderna. Den översta vill jag ha som tavla. <3 åh den är så fin, jag är väldigt svag för prickigt dessutom. ;D

2011-10-16 @ 21:09:26
URL: http://sjusorger.webblogg.se/
Postat av: Annso

Bilderna får mig att längta tillbaka till Paris, men jag får nöja mig med London snart.

Åh Paris.

2011-10-16 @ 21:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback