Det är med stor sorg i mitt hjärta...

...som jag säger hej då!

Ja, till min gamla affisch som hängt med sen jag var liten alltså. H.R. Gigers mästerliga varelse, Aliens. Jag köpte den på Åhlens för många herrans år sedan och de hade en sån där härlig bläddergrej vi vet med affischer. Som man stod och bläddrade i. Och där fanns den, bara en kvar. James Camerons mästerverk Aliens, som jag var helt såld på. Eller är givetvis fortfarande, men att jag då hittade denna var så jäkla coolt tyckte jag. Och de är ju faktiskt filmhistoriens mest awesome filmmonster någonsin. Jag var bara tvungen att ha den. Och den har hängt med sedan dess. Nu de senaste åren, ända sedan 2000 till och med, har den suttit på baksidan av mitt skåp, ovanför min dator.

Men nu blev det dags att uppdatera kände jag. Nu har jag gjort om lite här och satt upp mina egna bilder istället. Och även om det svider i mitt gamla sci-fi-hjärta, så är det med stor belåtenhet jag tittar upp på mina egna fotografier numer. Har flera kopior, man kanske borde lotta ut några?

I give you Aliens Vs Sandra:Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2011
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Kommentarer
Postat av: sara

Hej.

När du var och fotograferade inne på mitticitty så var jag med och blev sminkad + fotograferad. Jag var nummer 4 om jag inte minns fel.

Jag undrar bara om hur lång tid bilderna kommer för jag är supernyfiken på hur bom ser ut :)kram // sara

2011-05-13 @ 10:22:22
Postat av: Markus

Lösningen är ju självklar. En modeplåtning med "the Queen" så kan du ha både sci-fi och din egen bild som affisch!

Postat av: Maz

Sara: Dom är skickade :) Hoppas du gillar dem. Du blev jättebra!

2011-05-24 @ 04:39:50
URL: http://mazstudios.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback