100 LPM

Så var det slut

Denna gången fick jag en liten udda placering, längst bort, ut mot fönstret ha ha. tror det var många som gick förbi på andra sidan planket utan att veta det fanns fler utställare på baksidan.

Nåväl, denna gången blev det lite alternativ stil. Funkade fint tycker jag. Bilderna satt uppe dåligt bara, fick en bit vägg med amssa hål i som gjorde att tejpen inte fick fäste.

Har ni för övrigt inte upptäckt detta som nu gick av stapeln för tredje året i rad så tycker jag verkligen ni ska kika in det nästa, då det återkommer. Eller varför inte delta?

Det var lite kul för det kom många man kände. givetvis morsan och farsan, och brorsan som själv ställde ut. men Carro & Robert, Sven & karin och givetvis nygifta Jeanette och hennes för dagen slitna, nyblivna make Christian. De gifte sig nämligen dagen innan ;) men Janette är ju med på en bild så det var kul de kom förbi. Verkade vara en stolt make som såg sin tös finnas med på utställningen. Från brölloppet kom även min fgamle klasskompis Mattias med respektive, Viktoria och tillhörande syster.

I give you Värmlandsmuseet:Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2011
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback