Inspiratio 023

David Lachapelle

Ni som känner mig vet ju att en av mina favoritfotografer är Chapelle. Mannen som fotat alla namn och några därtill. mannen som inte räds att visa lite hud och kritisera fixeringen på utseende och kändisskap i samhället.

Men han har fått mycket kritik för just detta med. På grund av han använder namn som t.ex. Pamela så missar många poängen i hans bilder. Men allt ligger ju i betraktarens ögon, så det är ju deras förlust, eller hur :)

Hursomhelst, han har en stil som kanske inte allt för tydligt inspirerat mig. men hans bildspråk, kaos, färger och modeller ligger alltid i bakhuvudet som ett mål vad jag vill åstadkomma. men det är svårt. mans er många tama svenska försök till att kopiera hans stil, men alla faller platt. Det blir inte samma sak helt enkelt.

Här kommer iaf ett litet urval på några av hans alster. Han har ju numera lagt kameran på hyllan och satsar hårt på sina utställningar istället. Så vitt jag vet iaf :)

I give you Genious:Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2011
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Kommentarer
Postat av: anne & jenni

Asså, du är typ nykterist? hehe har inte hållt så hårt på det nu men det kommer ju :) ska ju ta det lugnt bara med mängden :P

Postat av: Anne & Jenni

A okej, a jag vill också ah det så, men sen ibland så blir det någon klunk för mkt..o då e de kört..hehe

2011-01-14 @ 21:28:33
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback