Skandalösa Telenor

Jag tar för givet de kickat ADn

Ja, för några år sedan gjorde producerade Coca Cola den numera superklassiska  reklamfilmen med ett gäng lastbilar som kommer åkandes. Den är et sådant signum att ens försöka immitera den vore ett bevis på att någon pissat i din genpool.

Grattis Telenor, någon har pissat i eran genpool.

För det är just vad de nu försökt sig på. mer eller mindre rakt av. Hur tänker de? Känner de inte till Coca Colas filmer? Eller givetvis gör de det, annars hade de inte kunnat rippat av dem så patetiskt.

Att dömma av reaktionerna så är det tydligen rätt många som finner detta underhållande och riktigt lågt. Att ens försöka rida på Colas våg såhär några år efter de gjorde originalet känns bara...ja, som komplett idioti.

Nu till det lustiga. Tänkte lägga upp båda här, men telenors verkar vara spårlöst försvunnen. Den är borta från telenors youtubesida iaf. De kanske fick sådan kritik för det. För helvete, vad trodde ni? Att ni skulle komma undan? Jag hoppas ni nu byter reklambyrå.

--Update--

http://www.dagensmedia.se/nyheter/kampanjer/article3353859.ece

Cola kopplar in sina jurister ha ha ha. Telenor säger att de hoppas att Cola blir smickrade av filmen och att det nog leder till att de säljer mer Coca-cola.

Colas respons på det var: "Julen och vintern är bra perioder för oss, så vi behöver nog inte någon hjälp av dem att sälja våra produkter."

No shit att den är borttagen nu då! Telenor VS. Cola 0 - 1

I give you The Original Coca Cola:


Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2011
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


Kommentarer
Postat av: Pson

Har nog aldrig sett hela den reklamen, bara hört att de sjungit något på svenska och tyckt det va lite konstigt att man gjort om en sån klassiker. Men jag tänkte tydligen aldrig på vad själva texten var för tog för givet att det var CocaCola =D

2011-12-06 @ 21:50:30
Postat av: Annso

Åhh colareklamen<3 Så mycket jul!

2011-12-06 @ 22:19:00
Postat av: David

Det mest tragiska är kanske att folk reagerar så löjligt starkt på detta.. where is the sense of humor.. vart är glimten i ögat? varför måste allt vara så nazistiskt hela tiden?

2011-12-07 @ 23:53:10
Postat av: Mossnon

Hahaha kände också total ripoff. Fast och andra sidan försöker de väl göra en egen teliapappa med så. Känns som den som har hand om marknadsföringen inte har så mycket egna idéer

2011-12-16 @ 13:15:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback