Tjejkväll i Mitt I City den 5/5

Nu är det dags igen

Jag kommer under tjejkvällen stå i Mitt i City-gallerien och fota de som vill det. Även detta år är det ett sammarbete med Make Up Store som sminkar er innan.

Detta året kommer vi dock göra lite ändringar då det blev lite kaos, minst sagt, förra året. Allt gick över förväntan och kön var väldigt lång och det blev ett litet stopp när vi skulle printa ut bilderna åt er. Inget gick fel, men vi han inte med bara helt enkelt. Så nu kommer vi göra så att vi fotar på plats, sen skickar vi ut bilderna digitalt åt er i 2 upplösningar. En för print, samt en för web, om ni nu vill använda det till något sådant, exempelvis Facebook.

Vi tror mer på detta och jag kommer få mer tid att göra ändringar och justera bilderna. Vi kommer även ha ett till allternativ där jag lägger lite mer retusch om så önskas. Samt givetvis finnas tillfälle att boka en hel session för de som vill sätta lite guldkant på tillvaron :) Eller varför inte boka en bröllopsfotografering, student eller liknande? Bilder från Maz Studios ÄR inte som andra helt enkelt :)

Ni kommer se våra affischer och flyers från Make Up Store, men jag slänger in dem här med så ni inte glömmer det. Jag funderar även på att ha några utvalda affischer till försäljning. Skulle detta vara intressant?

I give you What To Come:Ni kommer väl? :)

Kramis & Kjeerleek 

/// Magnus Svensson 2011
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Men, då får jag ju komma in till stan och säga hej innan jobbet :)

2011-05-01 @ 00:02:51
Postat av: Pelle

Mitticity har inte alls tjejkväll nu.. det är karlstadkalaset.

2011-05-01 @ 12:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback