Vill ni se något coolt?


Vet ni vad detta är?

Detta är hela vårt universum, endast 380 000 år gammalt efter The Big Bang. Bilden visar temperaturskiftningar och är spår efter  smällen, som det än idag går att tyda.

Visst är det hjärngympa på hög nivå? Men galet fascinerande.

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


The Prodigy - No Good (Eskimo Remix)

Bäst blev precis bättre

Eller ja, originalet är alltid originalet, MEN, när Eskimo tar sig an den enligt mig bästa låten någonsin som pressats fram så blir det givetvis en magisk blandning. Så, här kommer Eskimos remix på The Prodigys No Good (Start The Dance)

I give you Divine Music:


Blir man inte sugen på att dansa efter detta bör man lägga ner. Fakk va bra detta är.

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


Kick Ass - Jetpack Scene

Ber om ursäkt.

Men jag avviker med filmrelaterade saker från min filmblogg, men jag bara måste posta denna här med. Kanske världens bästa scen. Musik, ultravåld, chicks with guns och allt. Ja, ni fattar.

I give you Jetpack Scene från Kick Ass:Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


All Lights on Sandra Hellberg

Sandra Gets an Make Over

Här kommer Sandra igen, denna gången med extra allt på. För mycket för en del kanske, men jag gillar det. En smaksak. Vad säger ni? Ris eller ros?

I give you Hellberg:Hoppas det smakar?

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Gästbloggare 01: Det oväntade dagboksinlägget

Den första Gästbloggaren

Inatt är det dags för den första Gästbloggen som jag snackat lite om innan. Det kan egentligen vara om vad som helst, men det ska givetvis vara något läsvärt. Är det om foto, film eller liknande är det toppen. Du kanske vill visa upp lite bilder, prata om något roligt? Det kan vara om vad som helst, men jag ska godkänna allt först givetvis. Så prata gärna med mig innan du skriber en lång text för att sedanh få den nekad. Så kom igen nu, sätt igång och skriv något läsvärt :)

Låt oss kalla honom Conny!
Satt ikväll och jobbade och plötsligt dyker en polare från Stockholm upp och frågar om jag vill skratta lite åt honom. Och förhoppningsvis med honom lite. Men mest åt honom. Absolut säger jag, hur tragiskt är det? Ja, skapligt, säger han.

Ja, det är väl egentligen inte så himla märkvärdigt, men denna killen har skridtens gåva och det mesta han tar sig an blir underhållande läsning. Så, om ni inte är känsliga, här kommer ett exklusivt urdrag ur killens hemliga dagbok. Have fun!

I give you The Conny Experience:

"Jesus fucking christ.

Jag vill varna mitt annars rentvättade herrskap för ett inlägg i gränslandet till vad som kan anses smutsigt. Jag kommer att någorlunda grafiskt och emellertid ocensurerat återberätta en högst sexuell men förbannat ironisk detalj ifrån mitt fartfyllda liv.

Jag var med en av mina nuvarande lösaktiga damer och mös lite grann på hennes jobb efter stängning. Vi var ensamma, och stämningen var allmänt spänd som vanligt. Sen fick jag lite bråttom hem över en grej, och blev lite moloken... Konstaterade efter ett tag att jag var småpilsk, och pratade med fröken i fråga på MSN om saken och sa att det var lite irriterande. Då utmanar hon mig, och säger ”ja, du vet vart jag finns”.

Jag tände till lite på idén, och konstaterade efter ett par sekunder att det var allvar i leken. Till slut blev hon förbannad på att jag drog ut på det, så hon utmanade mig och sa ”du kommer ändå inte sätta dig i bilen”. Före hon han avsluta meningen var jag uppe ur stolen, och ute på uppfarten med bilnyckeln i handen.

Väl på plats, efter typ 6-7 minuter (går fort när man vill) så knallar jag upp för trappan, stormar in och slänger jackan i väggen och säger ”skruva upp musiken”. Gick rakt fram till henne, kysste henne och slet upp henne ur stolen. Hon puttade in mig i väggen på en hylla och vi började med något våldsam attityd slita av varandra kläderna. Ett par plagg senare och lite sensuellt småfix hit och dit skickade jag ner damen på knästående tjänstgöring. Vilket i folkmun också kallas oralsex.

Formidabel session. Hennes hittills mest lyckade, måste jag säga. Men tyvärr med ett obehagligt avslut. Jag repade upp sidan av trädkronan mot hennes kindtand. Och då menar jag inte det avlånga området med tjock hud, utan helt riktigt mina vänner; ollon + tandhörn = repa. Oh yes. Jag bet ihop, och försökte ignorera att det bultade, och ryckte upp henne från golvet.

Rev undan lite skit på skrivbordet bakom henne och satte henne där, och slet ner trosorna till knäna. Konstaterade nervöst att ”helvete, det gör så ont så jag kan inte koncentrera mig” men försökte ignorera skiten och köra ändå. Lite smärta är bra för psyket, right? Givetvis deppade soldaten ihop fullständigt av det våldsamma bultandet, och där står man...

Volbeat på anständig volym sprakade i högtalarna, en ashet liten rockslyna ligger med kläderna antingen slängda runt sig eller neddragna till fotknölarna över sina skönt slampiga klackar, så jävla frustrerad att jag både ville sjunka ihop och grina över hur ont det gjorde OCH slå ner hennes ansikte i bordet och köra ändå samtidigt.

Men det gick inte. Lill-Conny vek sig för smärtan, och kastade in handduken. Jag lackade ner mig, sparkade omkull en kontorsstol, försökte dra på mig kläderna men fick tuppjuck. Slängde iväg dem, drog jackan över huden och tog med henne ut på en cigg.

Skitkväll. Det där ligget hade gjort min månad. Fy fan, verkligen. Fy fan."

Tack min vän för de underhållande orden :)

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Sandra Hellberg igen

Nygammalt

Fotade ju imagebilder på Sandra Hellberg om ni kommer ihåg. Styr upp lite nya på henne då hon helt enkelt är så jäkla duktig. Så vi börjar med dessa. Hoppas det smakar :)

I give you The Return of Fröken Hellberg:Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


MQ

Hade glömt bort

Hjälpte Photoagency med lite retusch för ett MQ-jobb, så här kommer de bilderna med urdrag ur den färdiga kundtidningen.

I give you MQ:

Foto: Per Norberg // Photoagency
Retusch: Magnus Svensson // Maz Studios
Smink: Sandhra Jonsson
AD: Mikael "Mini" Gemoll

Hoppas ni gillar mina vänner!

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Veckan på nelly

Det går snabbt när man har kul

Så är man tillbaka på gamla hederliga Herrhagen. och redans aknar man gänget på Nelly. Jag gjorde min första riktiga vecka där. Dessutom fick jag äran att styra skutan själv några dagar. riktigt kul med det ansvaret.

Jag har fått fota några riktigt bra modeller och jag tänkte kolla igenom bilderna snart och se om man kan göra något image-liknande av några av dem. Alexandra Burman, Barbora Pracharova, Jennifer Hansen och Nellys egen lilla godispåse somd e säger, Johanna Lundbäck, är bara några av namnen. Tänk att man kan ha så kul i Göteborg. Ett stort tack till min vapendragare och vän Anders Albihn som ställer upp med sovplats och sällskap.

Dessutom ett stort tack till alla goa och glada talanger på Nelly. Utan er är man som fotograf en beige liten  nolla :) Bara så ni vet.

I give you Future Pleasures:


Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


Ytterliggare en dag på Nelly

Blodad tand

Ja, det är det inte svårt att få när man jobbar med så duktiga modeller som idag. Alexandra Burman från Mikas och Johanna Lundbäck från Avenue. Alexandra är ju ett topnamn och Johanna sätter beauty med galans. Sedan har vi ett väldigt duktig team på Nelly med stylister och makeupartiter som har stenkoll läget. Ett väloljat maskineri helt enkelt. Det är verkligen något jag är tacksam för att jag fått börja jobba med.

Imorgon blir det retusch och på fredag är jag tillbaka i studion igen för mer. Stort tack idag till alla som gjorde min dag till en höjdare. Här kommer några snabba ögonblick från dagen.

I give you Nelly Quality:

Och idag gick brandlarmet. Inte ett dugg sexigt. Kallt som fan var det ute med.

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Lite av gårdagen

Kristina från Elite

Hade besök av Kristina från Elite models igår i studion. Mycket duktig och självgående tjej. Som vanligt väldigt tacksamt att fota. Lite blandat från gårdagen kommer här iaf.

I give you Kristina K:Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Jennifer & Patrik

Danmark & Sverige möts hos Nelly.

Fotar några dagar denna veckan på Nelly, och det är skapligt högt tempo, men här kommer några BTS iaf :)

I give you en Dansk:
Nu blir det lite sömn så man orkar upp till morgonen. Imorgon styr jag skutan helt själv. Ska bli skitkul :) Wish me luck!

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Ibland behövs inget Photoshop

Lång jobbig dag.

Var på Mickes 30-årsfest igår. Blev masa krångel, inställda tåg och förseningar men kom fram till slut. Idag var det samma sak när jag skulle hem. Inställda tåg, fulla tåg pga många var inställda. Osv osv. Så nu e klockan 1, jag ska upp 04:30 då tåget till borås går 06:00. Ska till Nelly några dagar och fota, vilket givetvis är kul. Får väl sova ikapp lite på tåget :)

Men spatserade omkring i Stockholm iaf, kollade schyssta skor åt en flicka, käkade lite och njöt allmänt åt vädret. Gick förbi en gata och såg dessa sköna vyer. Helt obehandlat. Som sagt, ibland behövs inget Photoshop :)

I give you Stockholm by autum:
Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Plastikkirurgerna

Säsong 2
Nu har äntligen säsong 2 av Plastikkirurgerna börjat. Vi får även denna gången givetvis följa kirurgerna på Akademikliniken i Stockholm. Ett fantastiskt udnerhållande program som på ett charmerande och gripande sätt avväpnar myterna om plastikkirurgi. Här fixas skador, överflödig hud, näsor, intimproblem, ja allt möjligt. Och jag tycker det är så glädjand att se hur personers liv kan förändras.

Så fort folk hör ordet plastikkirurgi så tänker alla på tuttar, vilket givetvis bara är oalmänbildning. Det är ju så mycket mer än just det. Kolla på det, det kanske förändrar er syn på det. Igår onsdag gick andra avsnittet på TV4+. ni hittar även avsnitten på TV4 Play. Försvinenr de därifrån kan ni givetvis ladda ner dem på eran favorit-torrentsida.Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Putting The E in Epic!

Så jäkla skön stil

Något att inspireras av, utan tvekan. 

I give you Parov Stelar:Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


Shinya Kimura - Inspiration i natten!

Kortfilm av Henrik Hansen

Helt sjukt snygg kortfilm av Henrik Hansen om Shinya Kimura som gör det han älskar. Filmen är galet snygg och det händer otroligt mycket under de 2.5 minutrarna som den pågår. Helt klart inspiration, både tekniskt och innehållsmässigt. Att göra det du älskar. Precis det jag försöker leva efter, även om det stundtals är motigt, så gör man det. 

Titta, njut, inspireras och ta till er. Fantastiskt.

I give you My Motto:Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Into the Eye of the Helix

Våra problem är betydelselösa!

Iaf när man ser en sådan här bild. En fantastisk ny bild av den magnifika Helix nebulosan har tagits med Wide Field Imager vid ESO: s La Silla-observatoriet. Bilden visar en krämig bakgrund av avlägsna galaxer, något man vanligtvis inte ser hos andra bilder av denna typ.

Helix Nebula, NGC 7293 ligger cirka 700 ljusår bort i stjärnbilden Vattumannen. Det är en av de närmaste och mest spektakulära exemplen på en planetarisk nebulosa. Dessa exotiska objekt har inget att göra med planeter, men är det slutliga blomningen av solliknande stjärnor innan sin pensionering som vita dvärgar. Skal av gas blåses ut från en stjärnas yta, ofta i intrikata och vackra mönster, och glans under den hårda ultraviolett strålning från en svag, men väldigt varm, central stjärna. De viktigaste ringen på Helix Nebula är ungefär två ljusår i diameter eller halva avståndet mellan solen och dess närmaste stora granne.

I give you Fotografisk Poesi:


Jag kan bara sitta och stirra på sådana här bilder. Man känenr sig så jävla obetydlig då plötsligt. Jag tycker de är helt fantastiska och det är lite av en dröm att kunna få fota liknande grejjer. Kanske lite närmare då då jag inte har en egen sån där frän rymdkamera haha.

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja
En djup ny bild av den magnifika Helix planetariska nebulosa har erhållits med Wide Field Imager vid ESO: s La Silla-observatoriet. Bilden visar en rik bakgrund av avlägsna galaxer, vanligtvis inte hos andra bilder av detta objekt.
Helix Nebula, NGC 7293 ligger cirka 700 ljusår bort i stjärnbilden Vattumannen (vattnet Bearer). Det är en av de närmaste och mest spektakulära exemplen på en planetarisk nebulosa. Dessa exotiska objekt har inget att göra med planeter, men är det slutliga blomning av solliknande stjärnor innan sin pensionering som vita dvärgar. Skal av gas blåses ut från en stjärnas yta, ofta i intrikata och vackra mönster, och glans under den hårda ultraviolett strålning från svag, men väldigt varm, central stjärna. De viktigaste ringen på Helix Nebula är ungefär två ljusår i diameter eller halva avståndet mellan solen och dess närmaste stellar granne.

Nattens Feelgood

Moloko - Sing It Back

Här kommer en gammal klassiker från Jäger-tiden i karlstad. En gammal nattklubb som inte finns längre. Så jävla skön vibe i den, härligt disco med en stabil och tydligt beat och kick. Man lixom svävar fram över dansgolvet när denna körs. Riktigt skön.

I give you Jäger Vibes:Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


Första dagen på Nelly

Och förhoppningsvis inte den sista.

Riktigt kul dag idag. Gjort min första dag på Nelly. Har förvisso både fotat och retuschat en massa å dem innan, men inte inhouse sådär. Två modeller från tjeckoslovakien var där idag. Riktigt duktiga, självgående. Dessutom en riktigt duktig staff med makeup, hår och stylister. Trivdes väldigt bra och jag fick en massa energi tillbaka kände jag. Är förvisso helt slut nu så här på kvällen, men vad gör det när man slitit gott en hel dag för något du brinner för.

Filmat en massa,men det kommer senare. Ni får hlla tillgodo med lite bilder än så länge.

I give you Behind The Curtains of Nelly:Håll  utkik efter mer innifrån The Nelly Lifestyle.

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

RSS 0.91

Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin