Maz Studios - Tutorial 01

The Making of Linda & Johanna

Ska försöka lägga upp lite tips och trix med ojämna mellanrum. Dvs i mån av tid :) Jag börjar med en film jag från början gjorde åt modellbilder.se som en artikel de publicerade. Men jag slängde upp det på Vimeo som för övrigt är en fantastisk videosite. Som youtube fast enligt mig bättre. Mer seriösare prylar där. Och ingen begränsningen på längden (10 min youtube).

Så, här kommer en första video iaf. Ni får ursäkta min förkylning och min stundtals usla förmåga att eventuellt kunna förklara. Första gången jag gjorde detta. Så ha överseende med detta. Ibland kanske det går lite snabbt, men jag riktar mig kanske inte heller till de absoluta nybörjarna. Det finns överflöd av nybörjargrejjer på youtube och allt går att hitta med Google. Så förhoppningsvis blir det lite mer avancerade grejjer här.

Visar även lite foton från själva plåtningen ni får kika på.

Hoppas detta uppskattas. Ge mig gärna feedback på detta är ni charmiga.

I give you Linda & Johanna, The Making of:
Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja


Kommentarer
Postat av: Eric

Mycket bra tutorial Mange, ser fram emot fler! :)

2010-03-03 @ 02:23:40
Postat av: Lina F

Det här uppskattades! :) Lärde mig en hel del faktiskt. Du borde ordna photoshop-kurser :)

Postat av: Marju

Som jag sa till dig tidigare, riktigt behaglig röst att lyssna på när man ser det här. Blir ingen irritation runt det utan man koncentrera sig på vad du faktiskt säger haha. Sen fanns det en hel del små basic saker som man kunde plocka ur det du gjorde som gör allt lite lättare bara, hur bra som helst. Dock vet jag inte om jag va inne i något annat just för stunden, men hade kanske velat haft lite mer information just runt delen om ljuset i mitten? Sidorna hängde jag med på så.. Men överlag var nivån på allt hur bra som helst, gillar att det inte va alla grunder, skulle man ha somnat. Men det beror ju iochförsig helt på vem du tänkt rikta den här åt? Jag är nöjd som fan iallafall, slapp höra allt från början och kunde istället få höra sånt som gör att jag på något vis kan gå vidare till nästa steg. Haha, fattade man ens vad jag skrev nu? Skitsamma, jag gillar't! Kram

2010-03-03 @ 17:00:42
URL: http://marjuanneli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback