Karma

Möten och Gamla vänner

Idag har jag haft ett givenade möte som jag tror kommer underlätta saker och ting för mig. Kan inte berätta för mycket just nu men ja, det känns bra iaf. Poletten har inte trillat ned helt än men vi hoppas på succe givetvis.

Kari var dessutom i Stockholm. Hon skulle på en date med sin charmiga amerikan. Han kom till studion sedmera och Kari var som som en nervös liten fjååårtis vid dörren och tittade efter honom. Urgulligt. Han var dessutom fruktansvärt trevlig. Stannade en stund, snackade lite skit i allmänhet. Så Kari, han får godkänt, med bravur. Av mig iaf ;) Säkerligen resten av studion med.

Som om inte detta vore nog kom Mia förbi studion. Har inte sett henne på kanske 2 år iaf. Jättekul att se henne igen, visa lite av vad jag håller på med. Snacka igenom vad som hänt hos henne. Letar lägenhet, om hennes jobb osv osv. Jag berättade om vad som hänt mig, mina försök att ta mig till Stockholm som äntligen börjar ge resultat.

Summa summarum, en grym dag helt enkelt. Och Btw, vill tacka morsan, farsan & brorsan som alltid trott på mig. Dag ut och dag in. Trots jag varit så jävla stöning och velat fortsätta med vad jag gör :) Börjar ge resultat. Karma kan vara en bitch, men ibland kan det komma tillbaka positivt med

I give you Grym Dag:
Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2010
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Kommentarer
Postat av: Marju

Glad jag blir av att höra att det börja ljusna upp lite för dig nu! :) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback