Centralskolan...igen!

Eller?

Jo, men visst hade jag lite bilder en annan gång från Centralskolan? Fast nu heter den ju inte så längre utan nått annat. Men jag är vrång rebell och vägrar kalla den annat. Det är så jag kommer ihåg den. Orka respektera det nya namnet? No way.

Efter min resa till Broby Grafiska kunde jag inte låta bli att svänga förbi min gamla skola iaf då. Så jag åkte dit med kameran i högsta hugg. när jag går där i korridoren hör jag ett "Hej?" bakom mig, vänder mig om ochs er en för mig okänd lärare. hej säger jag glatt tillbaka, men lite ointresserad, hon saknar ju nostalgiskt värde för mig så att säga. men jag noterar hennes nyfikna kroppsspråk så jag går till henne, och det visar sig hon är väldans mån att ta reda på vem jag är. Den logiska förklaringen kommer ganska snabbt, INGEn förrutom elever får idag vistas på skolan. Inte ens föräldrar. Alla måste be om tillstånd innan. Jaha, va drygt tänker jag, men inser givetvis nyttan med det. Så vem ska jag charma då för att få fota lite. Ja, rektorn säger hon....eller mig då. Så jag fick hennes tillstånd. Så "high five" till den enda Kerstin på skolan som lät mig jaga runt med min kamera.

I give you Nostalgi (ja vafan för mig iaf då):

rt att notera angående de sista bilderna...de har verkligen kvar samma jävla dörrar på toaletterna och många andra. De skänker mig bittra minnen på de iaf då genomruttna toaletterna. jag slapp bli invigd iaf när jag började där. men beskåda dem gärna lite extra. Fula, med en bitter eftersmak av ättika och brax!

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2009
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Kommentarer
Postat av: Bror

Oh, nostalgi. Åh visst är det samma dörrar som när jag gick där. Kul

2009-05-22 @ 09:36:35
Postat av: Nathalie

Sannerud! ;) Va där idag fast inne i vaktmästarrummet bara :P Men skolan är FÖR FIN! :D Du hade tur som gick där ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback