Broby Grafiska

Nyinvesterat

Var på ett jobb i Sunne för ett tag sedan, och kunde inte låta bli att svänga förbi min gamla skola Broby Grafiska. En KY-utbildning, men de har även gymnasium. Jag pluggade dock grafisk multimediaproduktion har jag för mig. Nu har de dock en fotoutbildning, vilket grämer mig lite. Den hade jag gärna gått istället.

Hursomhelst, jag åkte förbi dit och hade ju kameran med och tog lite bilder. Träffade på två gamla lärare, varav en var väldans upptagen, den andra inte lika, så hon visade mig deras nya enorma investering, deras nya tryckpress. En gigant som krävde de fick bygga om hela den gamla lokalen, lyfte taket och sänkte golvet och allt vad det nu var. Impressive at least. Broby ligger långt fram vad gäller deras tryckutbildning, och detta sätter dem ännu mer i framkant nu antar jag. De har ju bättre prylar nu än företagen de skickar ut sina kids på praktik till.

I give you Broby:Det sista där är den förbannade matsalen. Hur liten som helt, och där har man tillbringat många luncher. man skulle ju betala för dem, men jag tror jag bara betalade för lunchen de första veckorna, sen körde jag utan lunchbiljett. Funkade ju bra ändå, jag blev mätt, och de fick en nöjd kund...Broby alltså. Alla vinner på det...sort of :)

Nåväl, det var det. En liten promenad längs memory lane!

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2009
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Kommentarer
Postat av: Bror

Trappbilden var läcker!

2009-05-22 @ 09:38:56
Postat av: Nathalie

Nej va fint! :) Synd att man inte valde tryckdesign där istället som jag tänkte ^^

Postat av: Markus

39439503.jpg" rel="nofollow">http://mazstudios.blogg.se/images/2009/brobygrafiska2009-3539439503.jpg

Där har man minsann stått och fotat både porträtt och gruppbilder till Brobyskolans katalog! :)

2009-05-26 @ 19:59:26
URL: http://www.markusp.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback