BTS - Plåtning för Tryck, helsida + omslag

Så var det dags igen!

Tryck hörde av sig och ville ha lite nya bilder, så givetvis rusade man till Karlstad för detta trevliga gäng, denna gången extrautrustat med Erica Ling vars ide stod bakom dagens sysselsättning. Mer rosa i Tryck var mottot!

Bilderna är inte klara än, men här kommer lite BTS från dagens bravader. tack till Tryck, Make Up Store, Aqua samt den lilla krabaten Hugo (om jag in temissminner mig helt fel).

I give you Candy, bubbles and pink babes:Och till sist eder fotograf i den sedvanliga gruppbilden. Ber om ursäkt för det ovanligt inspirerade östermalms-backslicket. Hade en klippning, men den blev inställd. Väntar ivrigt på ny tid för att återfå min charm :)

Håll utkik efter resultatet i en tidning nära dig....i värmland...typ :)

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2009
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Centralskolan...igen!

Eller?

Jo, men visst hade jag lite bilder en annan gång från Centralskolan? Fast nu heter den ju inte så längre utan nått annat. Men jag är vrång rebell och vägrar kalla den annat. Det är så jag kommer ihåg den. Orka respektera det nya namnet? No way.

Efter min resa till Broby Grafiska kunde jag inte låta bli att svänga förbi min gamla skola iaf då. Så jag åkte dit med kameran i högsta hugg. när jag går där i korridoren hör jag ett "Hej?" bakom mig, vänder mig om ochs er en för mig okänd lärare. hej säger jag glatt tillbaka, men lite ointresserad, hon saknar ju nostalgiskt värde för mig så att säga. men jag noterar hennes nyfikna kroppsspråk så jag går till henne, och det visar sig hon är väldans mån att ta reda på vem jag är. Den logiska förklaringen kommer ganska snabbt, INGEn förrutom elever får idag vistas på skolan. Inte ens föräldrar. Alla måste be om tillstånd innan. Jaha, va drygt tänker jag, men inser givetvis nyttan med det. Så vem ska jag charma då för att få fota lite. Ja, rektorn säger hon....eller mig då. Så jag fick hennes tillstånd. Så "high five" till den enda Kerstin på skolan som lät mig jaga runt med min kamera.

I give you Nostalgi (ja vafan för mig iaf då):

rt att notera angående de sista bilderna...de har verkligen kvar samma jävla dörrar på toaletterna och många andra. De skänker mig bittra minnen på de iaf då genomruttna toaletterna. jag slapp bli invigd iaf när jag började där. men beskåda dem gärna lite extra. Fula, med en bitter eftersmak av ättika och brax!

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2009
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Broby Grafiska

Nyinvesterat

Var på ett jobb i Sunne för ett tag sedan, och kunde inte låta bli att svänga förbi min gamla skola Broby Grafiska. En KY-utbildning, men de har även gymnasium. Jag pluggade dock grafisk multimediaproduktion har jag för mig. Nu har de dock en fotoutbildning, vilket grämer mig lite. Den hade jag gärna gått istället.

Hursomhelst, jag åkte förbi dit och hade ju kameran med och tog lite bilder. Träffade på två gamla lärare, varav en var väldans upptagen, den andra inte lika, så hon visade mig deras nya enorma investering, deras nya tryckpress. En gigant som krävde de fick bygga om hela den gamla lokalen, lyfte taket och sänkte golvet och allt vad det nu var. Impressive at least. Broby ligger långt fram vad gäller deras tryckutbildning, och detta sätter dem ännu mer i framkant nu antar jag. De har ju bättre prylar nu än företagen de skickar ut sina kids på praktik till.

I give you Broby:Det sista där är den förbannade matsalen. Hur liten som helt, och där har man tillbringat många luncher. man skulle ju betala för dem, men jag tror jag bara betalade för lunchen de första veckorna, sen körde jag utan lunchbiljett. Funkade ju bra ändå, jag blev mätt, och de fick en nöjd kund...Broby alltså. Alla vinner på det...sort of :)

Nåväl, det var det. En liten promenad längs memory lane!

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2009
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

RSS 0.91

Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin