Inspiratio 006

Gucci - Spring / Summer 2009

Photography: Inez & Vinoodh
Models: Lily Donaldson, Abbey Lee Kershaw, Natasha Poly, Mathias Bergh; Jonatan Frenk

I give you Gucci:


Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2009
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

USA 100 år sedan

Tidsresor

Jag har väl börjat bli gammal kanske, men jag tycker det är riktigt fascinerande med gamla bilder på olika platser. jag kommer ihåg för många år sedan om farsan kanske önskade sig nån bok eller film som handlade om Stockholm på hans dagar, då han är gammal 08a. jaha, tänkte jag, va ocharmigt, men klart han ska få den presenten, om det nu var ett sådant scenario.

Men, se på fan, nu på mina medelålders dagar så fattar jag grejjen. Jag tycker nog själv det är lika roligt nu. Vi har nämligen en stenugnspizzeria här i stan (Vedugnen på Norrstrand) som har de godaste pizzorna. galet goda för att nämna en parentes. Där har de inrett lokalen med just gamla kort på Karlstad. jag insåg då plötsligt hur fascinerande det vara tt titta på. Det är som att ha en liten tidsmaskin med dessa gamla foton. Att se Karlstads torg, gräsmattan utanför teatern där alla fräna ligger och solar på sommaren, den gamla stenbron osv. Att se hur det såg ut då, alla människorna, ja, faktiskt riktigt coolt. Så farsan, jag förstår dig nu :) Nån gång ska väl eran lillpöjk växa upp med. Och det har jag nu gjort när jag har så vuxet sinne för nöje..right? ;)

Anyway, hittade gamla bilder från USA, ca 100 år gamla. The real deal. Om någon btw sitter inne på någon katalog med liknande bilder på kanske karlstad eller stockholm, säg till. man vill ju se. Karlstad främst då. Men nu blir vi lite internationella ett tag.

I give you USA - A long Time Ago:Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2009
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Erik 2

Igen!

Vi kör 2 st nya bilder på Erik idag, även de sista. För tillfället iaf.
Samma stil som den första.

En massa Behind The Scenes-bilder hittar ni här:
http://mazstudios.blogg.se/2008/december/bts-tryck-julnummer.html

Det finns även en film från lite olika plåtningar, varav detta jobbet finns med i slutet på denna. Ni hittar den filmen här:
http://mazstudios.blogg.se/2009/february/behind-the-works-01.html

I give you another Erik:
Dessa funkar med eller? Feedback alltid välkommet :)

Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2009
\\\ Maz Studios - Om Killen Själv får välja

Erik

Old Stuff

Fotade ju editorial för magazinet Tryck innan jul, och en av modellerna, Erik, funkade toppen. Så jag tog några extrabilder på honom. Här kommer första, something for the ladies

I give you Erik:Funkar?


Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2009
\\\ Maz Studios - Om Killen Själv får välja

RSS 0.91

Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin