Libertyville Abort Demonstration

Cat caught your tounge?

Så, såg ett klipp på TV för länge sedan. En riktigt kristen stackare, sådär ritkigt inavelskristen. Inget sex före äktenskap osv. En reporter snackade med denna stackars unga tjej, runt 20-25, som var inne helt på konceptet att gud å jesus var en sköna lirare å fanns givetvis. Så kom de in på sexfrågan, å hon blev itne upprörd, men väldigt bestämd. För SEX är minsann något man ska vänta med, för det är ju så väldigt fint, så väldigt vackert. Ungefär som en disneyfilm med alla talande djur, blommor å bin, eller nått. Anyway, det var det veckraste i världen iaf, så det ska man vänta med. Reportern frågar då:

- Jaha, hur vet du det, du har ju aldrig haft det?

Tjejen blir helt tyst å vet inte vad hon ska svara. Galet klockrent. Men, så är det när du kämpar för något du inte riktigt vet egentligen. Du bara gör som alla andra som tror på samma sak.  Såg en bra film om det där btw, "Jesus Camp". kanske nämt det innan, men den är ritkigt läskig. Sådär tokigt kristna människor i en stad i usa, där barnen inte får välja vilken väg de vill gå. De sätter barnen på sommarläger, där de bokstavligt hjärntvättas. Jah menar, hur ofta ser du en 6-åring stå å gråta å tala i tungor. Nejdå, fria de stackars själarna istället.

Anyway, det som jag ska komma fram till är dagens klipp. Abortmotståndarna kämpar ju på. Och givetvis vill man ju testa även här hur mycket de egentligen tänker på detta, å inte bara kämpar MOT det bara för sakens skull, att det är ett "liv" man tar. Så, grundfrågan är, ska abort vara olagligt, i sådant fall, vad ska straffet vara?
Se och njut

I'll give you...silence:
Youtube

Kramis & Kjeerleek

// Magnus Svensson 2008
\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Haha.. Nej de hade de inte tänkt på nej.. Kossorna de förmodligen käkar upp på donken har ju mer medvetande än ett 6 veckor gammalt foster. Klart att abort är jobbigt för den som gör det, men ska man klassa abort som mord ska man allt ha ett jäkligt fläckfritt samvete för övrigt.

2008-01-28 @ 14:08:21
Postat av: Maz Studios

Jeanette: Eller hur ;)

Postat av: Kaido

Hahah bra video, visar verkligen den bilden man har av amerikanerna klart o tydligt.. och dom jävlarna som säger att man ska inte ha samlag om man inte är redo för barn njuter inte av det underbara akten.. ;)

2008-01-31 @ 18:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback