Tänkvärda Public Service Announcements

I usa finns det något som heter Public Service Announcements, eller PSA för short, så att säga. Budskap man vill ha ut innom viktiga frågor. Här kommer ett par stycken som jag själv fastnat för, och som helt klart levererar.

Håll i er...

I'll give you PSA #1: Anti-Rökning
I'll give you PSA #2: Trafficking
I'll give you PSA #3: Vapenkontrollering
I'll give you PSA #4: Arbetsplatssäkerhet x4
I'll give you PSA #5: Säker Sex

Ifilms videospelare suger pung just nu så det går inte att bädda in spelaren, så ni får en länk istället.

Länk


Så, då har vi varit allvarliga nog för idag då :)


Kramis, Kjeerleek & God Fortsättning & Gott Nytt År  till alla :)

// Magnus Svensson 2007
\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Achmed - The dead terrorist....goes christmas ;)

Våran favorit är tillbaka, i en liten julspecial. Så passande, dessa snölösa juletider.
Håll tillgodo

I'll give you Achmed a la Christmas:Kramis, Kjeerleek & God Jul till alla :)

// Magnus Svensson 2007
\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Louice

Andra fashionomgången

lite fler bilder på Louice, denna gången närbilder, som jag kände på mig vid plåtningen skulle bli schyssta. Gillar tröjjan personligen. Vad tycker ni, gott folk???

I'll give you Louice:

image1161

image1162

image1163

Sådär. Bring it on!

Kramis, Kjeerleek & God Jul till alla :)

// Magnus Svensson 2007
\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Lussebullsjulbakningsfärdighetskväll...och mjölk.

The Deg is on!

Såja, för andra året i rad (värsta traditionen nu) så begav jag mig över till brorsans ide för vintern där han radat upp ingridienserna för kvällens julbak. lussebullsfärdigheterna skulle än en gång tas fram i midvinternatten. Vi inledde dock denna precisionsövning med ett glas must, allt för att komma i stämning, så att säga. Sedan var det bara till att hugga in. Jag inleder detta eminente bildspel genom att visa den fascinerande julpyntning brorsan hade åstadkommit. Och jag påpekar...det enda han åstadkommit.... Impressive... ;)

     


Nåväl...
Skiten ska sedan jäsa i cirkus 1 timme. Den tiden spenderades i soffan med en film i dvdspelaren. Balls of fury, för övrigt. Eller ja, eftersom intressepilarna viner om mig idag så var det bara slutet på filmen vi kollade. Det planerades lite julklappar för föräldraskapet också. Allt i sällskap av en glas baileys.

    


Sen var då tiden inne för att börja fas 2 i projekt lussebullskväll. Knåda denna fasta, luftiga deg till en festival av lukt och visuellt fyrverkeri. Eller ja, färdigjäst degjäkel kort å gott. På fjärde bildens er ni även det fulaste lussebullen som någonsin dagens ljus. Ordet damp kommer in i mitt synfällt när jag betraktar denna handikappade degklump. mitt initierande försök misslyckades alltså fatalt. Se även efterbilden sedan, efter en stunds gräddning i ugnen. ingen vacker syn... INTE Ok!!!

    


Dåså, tillbaka till soffan, mer planerande av julklappar, kanske de viktigaste av alla julklappar, någonsin. Mina... En uppgift inte ens den mest väletablerade broder kommer ha lätt med.  En Maz är en kräsen varelse att tillfredsställa, speciellt så här i gå-i-ide-tider. Sedan..back to the ugn... På femte bilden har det smugit sig in en dvärg i köket. Efraehm hette han, och brukar annars dela ut julklappar i säffle... men han var ledig ikväll.

      


Slutet gott, allting glimrande flott. Kvällen semiavslutades i köket, med ett gäng lussekatter och ett glas kall mjölk. Shit, det e detta som kallas vardagslyx kom jag fram till. Resterande tiden spenderades i soffan, så bullarna fick lägga sig i botten på magen, till tonerna av en unrated version av Superbad. om du inte sett den, gör det. bästa highschoolrullen någonsin.

Men hur var det nu. Vad hände egentligen med den visuellt skadade lussekatten. Detta offer till bakverk jag lyckades pressa fram som ett första inspirerande försök till att verka huslig. Jodå, den gräddades, och förlöstes till denna utseendefixerade värld. men jag är inte sådan, jag värderade bullens innehåll. trots mitt yrke, så ser jag alltid till insidan först, hur annars skulle man kunna älska en sådan overkligt ful jävla bulle ;)

I'll give you, the lussekattsoffer:

image1020

The lussebull ... my precious ...


Kramis, Kjeerleek & God Jul till alla :)

// Magnus Svensson 2007
\\ Maz Studios - Om Lussebullen Själv får välja

They call it pollution, we call it life

Att leva i förnekelse

"Competitive Enterprise Institute" heter den organisation som ligger bakom dessa två reklam/faktafilmer. Om 30 år, kommer vi skratta eller gråta åt detta, när allt ser lite surare ut överallt?

Det sägs att organisationen bland annat finansieras av ett av världens mest vinstgivande företaget, oljebolaget Exxon Mobil. Om det ligger någon sanning i det vet jag inte men helt omöjligt känns det ju inte efter att ha sett dessa två filmer. Finns det ens folk som går på detta? Det känns som en desperat mans sista andetag innan elektriska stolen...ungefär.

I'll give you the pathetic two:


Visste ni föresten att det redan finns motorer som drivs med vatten?

Om ni vill veta mer om bensinbolagens tragiska kamp mot ett renare sammhälle, kolla in dokumentären "Who killed the electric car". Helt galen historia om ett rpojekt med elektriska bilar i usa, och hur motarbetat det var av folket som gillar å räkna pengarna på banken av all olja.

Kramis, Kjeerleek & God Jul till alla :)

// Magnus Svensson 2007
\\ Elektrisk bil- Om Maz Själv fick välja

För er Scrubslovers

I'll bring you joy

Så, i denna mörka vintertid, skänker jag er lite kjeerleek.
Ett fejkat avsnitt is crubs, sen säger jag inget mer. Man kan inte annat än le ;)

I'll give you lööööveKramis alla
Erat Tomeskägg i natten
// maz

RSS 0.91

Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin