Djurplågeri & Halalslakt.

Nu blir det allvar.
 
Först ber jag om ursäkt för rubriken, den är lite missvisande. Halal är djurplågeri självklart, men jag valde att skriva så för att detta är extra allvarligt.
 
Här kommer en film från australien, ett reportage om djurplågeri i samband med Halalslakt, detta idiotins påfund. Nu går det givetvis inte alltid till så här brutalt, men all form av sån här avlivning, dvs låta ett djur förblöda utan bedövning, är självklart något som tillhör stenåldern. Om det nu finns en kultur som utövar det, så är det givetvis inget som tillhör detta århundrade.
 
Detta är självklart jävligt tråkiga bilder, och är du känslig, så ska du inte titta. Men jag tycker det är viktigt att man är medveten om att det idag, 2013, existerar kulturer som fortfarande inbillar sig att text i en påhittad fantasiroman är något man måste efterfölja. Något denna galenskap exempelvis för med sig är halalslakt. Men detta i kombination med detta brutala djurplågeri är extra allvarigt, så därför belyser jag detta idag.

Nu finns det de som gör en mildare version av Halal. Enligt novellen Koranen (typ Sagan om Ringen) så är huvudpoängen att djuret är vid liv, men det FÅR vara bedövat. Jag tycker det inte spelar något roll. Skära i ett djur som är vid medveteandet är lika fel.
 
I give you Madness: 
 
Kramis & Kjeerleek

/// Magnus Svensson 2013
\\\ Maz Studios - Om Flickan Själv får välja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback